-ало.
– да
– знам дека е 4 саат ама..
– не е битно. Од будала ко тебе се очекувам.
– зато ме сакаш, дека сум будала.
– ај не биди идиот и кажи шо ке кажваше.
– сакав да ти кажам нешто што не го знаеш.
– зар има нешто такво?
– да има. Не сум ти кажал вакво нешто одамна.
– ох срце. Ајде кажи ми. 
– добро. Знаеш дека Абрахам линколн почнал да носи таква брада откако седум годишно чупе му рекло дека жените сакаат мажи со таква брада?
– еби се бе идиоту!
– шо е сега?
* ми исклучи.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s